Opšti uslovi kupovine

Posetom ili kupovinom na web prodavnici www.tehnomgm.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. www.tehnomgm.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune Uslova korišćenja.

Zaštita privatnosti

U ime web prodavnice www.tehnomgm.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših poslovnih partnera. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne uslugeSvi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo administratorima radi obavljanja poslovanja. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Intelektualna svojina

Svi sadržaji prikazani na sajtu www.tehnomgm.rs kao što su tekstovi, opisi, fotografije su vlasništvo naše web prodavnice www.tehnomgm.rs i ne mogu se koristiti bez naše prethodne saglasnosti. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Korisnički nalog

Korišćenjem sajta www.tehnomgm.rs odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Web prodavnica www.tehnomgm.rs zadržava pravo da odbije pružanje usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko se ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. www.tehnomgm.rs koristi vaše lične podatke koje ste naveli prilikom registracije radi dostave proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom i tuđim ličnim podacima nije dozvoljena na www.tehnomgm.rs Protiv takvih aktivnosti naša firma može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opis proizvoda

www.tehnomgm.rs se trudi da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, ne možemo garantovati da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni.. Slike su opisnog karaktera i služe za lakše prepoznavanje proizvoda.

Cene proizvoda

Sve cene su iskazane u srpskim dinarima (RSD) sa PDV (PDV je jasno naznačen)

www.tehnomgm.rs zadržava pravo na izmene cena koje mogu nastati kao posledica promena na tržištu i promena kursa valuta.
Naša firma nije odgovorna za moguće greške u cenama koje su prikazane.

Ažuriranje podataka na sajtu

Ažuriranje sajta vrši se više puta u toku dana, ali nažalost i pored toga nismo u mogućnosti da u potpunosti garantujemo tačnost stanja lagera i opisa proizvoda.

Uslovi kupovine na web prodavnici www.tehnomgm.rs

www.tehnomgm.rs je web prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Brza Kupovina

Brza Kupovina je oblik kupovine za one naše buduće potrošače, koje ne žele da se registruju na našem sajtu ali ipak žele da kupe proizvode. Za njih smo napravili mogućnost kupovine bez registracije, da bismo pojednostavili proces kupovine.

Garancija i reklamacija

Sa naručivanjem i preuzimanjem proizvoda kupac se obavezuje da prihvati naše uslove reklamacije i garancije, koji su opisani na sajtu www.tehnomgm.rs. Naglašavamo da svi proizvodi koji se vraćaju moraju biti u orginalnoj ambalaži, neoštećeni. Po zakonu o zaštiti potrošača svi troškovi povrata robe padaju na teret Kupca. Robu koja se pod garancijom šalje, a za koju nisu plaćeni troškovi isporuke nećemo primiti.

Sadržaj korpe
Prijavljivanje

Nemate nalog?

Koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako nastavite da koristite ovu stranicu, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.
Započite kucanje da bi se pojavili proizvodi koje tražite.
Knjige
0 Lista želja
0 items Korpa
Moj nalog
preloader